logo small nanda

Centro Nanda el teu grup de Psicòlegs a Sabadell

Centro Nanda reuneix un equip de psicòlegs professionals altament qualificats a Sabadell, amb més de 10 anys d’experiència en el camp de la Psicologia i la Logopèdia. El principal objectiu dels nostres Psicòlegs és ajudar-te a trobar el camí i l’estratègia per assolir l’objectiu que t’has marcat.

A Centro Nanda ens agrada adaptar-nos a totes les necessitats, és per això que som pioners en les consultes en línia de Psicologia a Sabadell. Per això, si estàs buscant a un grup de Psicòlegs a Sabadell, no dubtis més i concerta ara mateix una cita en línia a través de Skype, quan i on tu vulguis.

Centro Nanda està situat al C / de l’Montblanc 37-39, de Sabadell. Amb el que si prefereixes venir i conèixer-nos en persona, estarem encantats d’atendre’t. No obstant això, és important anticipar-se, per la qual cosa et recomanem demanar cita amb antelació per assegurar-te un ‘horari exclusiu per a tu!

Ho pots fer com et sigui més còmode, o bé a través del formulari de contacte o trucant als nostres telèfons:

📞 655 811 696 / 📞 93 013 67 47

Centro Nanda
logo small nanda

Especialitats

Els psicòlegs de Centre Nanda estan especialitzats en aquestes 4 grans branques (Psicologia, Logopèdia, Reforç Escolar i Psicopedagogia). Però no només això, en Centre Nanda Sabadell més fem tallers i cursos, i en moltes altres coses, no dubtis en preguntar-nos.

psicologia sabadell

Psicologia

Ens centrem en ajudar de forma personal i individualitzada a les persones que vénen al nostre centre, adults, adolescents i nens, de manera que no ens centrem en utilitzar una teràpia ni corrent específic, sinó una combinació de totes elles en funció de les necessitats de cada pacient.

+ Info
logopedia sabadell

Logopèdia

Treballem totes les dificultats derivades de la comunicació i el llenguatge, així com la deglució tant en nens com en adults.

+ Info
refuerzo escolar sabadell

Reforç Escolar

Hi ha un espai dedicat particularment a aquells nens o adolescents que necessiten un suport extra en els estudis, on poden fer els deures i alhora rebre ajuda dels nostres professionals. Es treballa amb grups reduïts (no més de 5 alumnes)

+ Info
reeducación psicopedagogica sabadell

Psicopedagogia

Es treballen principalment les dificultats d’aprenentatge dins de l’àmbit acadèmic de l’infant o adolescent, així com la part emocional implicada en el procés, ja que sol quedar bastant afectada, per exemple l’autoestima.

+ Info
logo small nanda

Contacte

📞 Pots contactar amb nosaltres a través dels telèfons: 93.013.67.47 o 655.811.696 📞

    [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

    ¿Començem?