“El problema no és el problema. El problema es la teva actitud envers el problema” 

logo small nanda

Qui som?

Al centre treballem dues psicòlogues i una logopeda per poder oferir un servei de primera qualitat. Sent cada professional especialista en diferents temàtiques i amb diverses tècniques per poder aconseguir els objectius proposats pels pacients.

Miriam Vaz Trinidad

Directora del centre

  • Llicènciada en Psicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona
  • Diplomada en magisteri d’educació especial per la Universitat de Barcelona.
  • Màster en PNA (Psiconeuroacupuntura). ”Actualitat”

 
“Quan vols realment una cosa, tot l’Univers conspira per ajudar-te a aconseguir-la” Paulo Coelho.
  

El meu nom és Miriam i aquesta frase resumeix bastant bé la meva filosofia, el primer és tenir clar que ‘tot és possible !!

He adquirit informació especialitzada en cursos d’anàlisi i interpretació de somnis, teràpia regressiva (psicologia transpersonal), en tallers de psicomotricitat, risoteràpia, morfopsicologia, d’anàlisi de dibuixos …

Tinc formació específica a l’Aula d’Estudis Socials de Barcelona sobre persones que pateixen disminució física (ceguesa, sordesa, etc.) i/o psíquica. Vaig estar 10 anys treballant en el món de l’educació especial en diferents col·legis i centres ocupacionals, estant en contacte amb el col·lectiu de persones amb necessitats educatives especials de totes les edats. Amb ells, he après a valorar altres coses de la vida que moltes vegades no tenim en compte, ja que viuen la vida a través dels seus ulls d’una manera una mica diferent al que estem acostumats.

Sóc de l’opinió que tot en aquesta vida té solució i es pot esmenar, per això em centro molt en la persona com a tal (nens i/o adults) de forma personal i individualitzada, ja que cada un és únic i totalment diferent a la resta del món. Intento fer que les persones que vénen a el centre es sentin el més a gust i còmodes possible i puguin assolir de forma ràpida i eficaç els seus objectius.

Com psicòloga, tinc el ferm compromís d’ajudar a tot aquell que ho necessiti.

Crec en l’ésser humà per la qual cosa, amb bon suport i guia tots poden aconseguir allò que es proposin, ja que les respostes les té un mateix, només calen les eines adequades per poder posar-lo en pràctica i aconseguir SER FELIÇ.

Si la vida són eleccions …, per què no triar ser FELIÇ?

Centro Nanda