“Una persona lliure mai és víctima de les seves emocions” 

logo small nanda

Teràpia Regressiva

Teràpia estrella a Centro Nanda, ja que suposa una eina molt ràpida i eficaç per canviar comportaments o emocions que ens condicionen i no sabem perquè es produeixen. Permet reviure intensament situacions conflictives del passat per curar el present. Al reviure les nostres memòries inconscients (siguin de la infància, de l’estat fetal o d’altres existències) podem alliberar-les, identificant les reaccions corporals, emocionals i desactivant els criteris mentals, creant nous enfocaments i conductes més satisfactòries. «Tornar al passat per curar el present».

La forma en què la portem a terme és a través d’una relaxació progressiva, amb la qual s’aconsegueix que la persona quedi en un estat de relaxació màxim (segon grau hipnòtic, terapèutic), podent així aconseguir extreure tota aquella informació, a nivell inconscient , necessària per poder arribar a l’arrel dels seus problemes i poc a poc anar canviant conductes, comportaments, etc …

És una teràpia perfectament compatible amb la resta que es pot utilitzar de forma paral·lela o d’una manera més particular.

A Centro Nanda creiem en el treball en equip i sempre que és necessari, ens possem en contacte amb altres profesionals per arrivar al éxit terapéutico en el menor temps possible.

¿Vols somriure?