“L’autèntic problema no és si les màquines penses, sinó si ho fem nosaltres.” – B.F. Skinner  

logo small nanda

Anàlisi Morfopsicològics

A Centre Nanda estem especialitzats en Anàlisi Morfopsicológicos. Les anàlisis morfopsicològics, consisteixen en l’estudi del rostre humà. És una ciència que estudia la relació entre les formes d’un rostre i la seva psicologia (sentiments, pensaments, etc.), és a dir, el que no es veu amb els sentits.

Es mou en tres camps diferents: biològic, fisiològic i psicològic. L’herència, el lloc, l’ambient (la societat, la família, la feina), l’educació, el clima, tot influeix i ens transforma progressivament i així va deixant petjades en cada un de nosaltres, que es reflecteixen en la nostra cara. La cosa no és estàtica, sinó que és el bagatge històric de cada individu i va canviant a mesura que passa el temps o passem per determinades situacions.

Hi ha diferents camps d’aplicació: nivell personal, nivell de parella; nivell interpersonal; nivell comercial; nivell estètic; nivell d’empresa; nivell sanitari; nivell educacional; nivell judicial i nivell professional.

En general el podem utilitzar dins de la mateixa teràpia com una tècnica/estratègia més o com quelcom aïllat i concret, sobretot si ens centrem en l’àmbit laboral, per exemple.

A Centro Nanda creiem en el treball en equip i sempre que és necessari, ens possem en contacte amb altres profesionals per arrivar al éxit terapéutico en el menor temps possible.

¿Vols somriure?