“Mai deixis de somiar ni de ser tu mateix pels altres” 

logo small nanda

Teràpia de Somnis

A Centro Nanda estem especialitzats a la Teràpia de Somnis. Una de les funcions dels somnis és la de posar-nos en pau amb la nostra consciència, és a dir, ajudar-nos a eliminar aquelles tensions, frustracions, traumes, problemàtiques, etc., que ens succeeixen el dia a dia.

Els somnis ens fan veure, ens ofereixen una lliçó que podrà ser utilitzada en la vida present. Els conflictes externs són reflexos dels nostres conflictes interns. El treball amb somnis ens ajuda a prendre consciència d’allò que la nostra veritable naturalesa reclama, en comptes de seguir actuant amb prejudicis, valors i actituds rígides o imposades socialment.

Aquest tipus de teràpia es realitza amb un contracte entre pacient-terapeuta amb el compromís de crear un “diari de somnis”, d’aquesta manera, quan el pacient ve a consulta analitzem el somni que més li vingui de gust o significatiu de la setmana conjuntament a través de preguntes, i una sèrie de introspeccions.

És una teràpia perfectament compatible amb la resta que es pot utilitzar de forma paral·lela o d’una manera més particular.

A Centro Nanda creiem en el treball en equip i sempre que és necessari, ens possem en contacte amb altres profesionals per arrivar al éxit terapéutico en el menor temps possible.

¿Vols somriure?