“Si no fos dur, tothom ho faria.” 

logo small nanda

Reforç Escolar

A Centro Nanda, els teus fills podran trobar el lloc perfecte per fer els deures i alhora rebre ajuda amb aquelles matèries que més difícils els resultin.

Tindran suport i ajuda dels nostres professors de repàs a:

  • Fer els deures
  • Organitzar-se el treball
  • Preparar els exàmens de l’escola
  • I tot allò que necessitin

Les classes de reforç són a “grup reduït”, sent un màxim de 5 alumnes per grup o també hi ha la possibilitat de muntar un “grup a mitja” per a tu i els teus amics o companys de classe.

Els grups no estan dividits per edats, ja que sota la nostra experiència, a l’ésser grups tan reduïts cada un va al seu ritme i nivell d’aprenentatge, preguntant i sent ajudat per nosaltres en tot allò que necessiten en aquell moment.

Que podem fer per tu …

Grup Reduït

La intenció és que l’alumne pugui aprendre de la forma més ràpida i personalitzada possible, adaptant tot a les seves necessitats. Per això els grups mai superen els 5 alumnes.

Organització de l’alumne

La primera presa de contacte amb l’alumne tindrà com a objectiu, l’organització completa del mateix, això serà amb ajuda de professor així com dels pares si fos necessari. En aquest moment es definiran els punts a treballar per aconseguir els objectius que es plantegen (treure millors notes, avançar en certes matèries, millorar el rendiment a l’escola i institut en general, etc.), creant un pla de treball per realitzar de forma diària i així poder aconseguir el proposat.

Classes dinàmiques i pràctiques

A Centro Nanda deixem de banda les classes i explicacions magistrals per, a través d’una petita explicació per part de professor, sigui l’alumne qui es posi a treballar i practicar el que s’ha explicat, d’aquesta manera l’alumne aprèn de forma ràpida, dinàmica i molt més efectiva, a més de poder així gaudir aprenent. La intenció és que surti de centre havent après allò que necessitava perquè a casa hagi d’estudiar el mínim temps possible.

Contacte amb les famílies

Els professors, sempre que ho veuen necessari, es posen en contacte amb: els pares per poder comentar-los l’evolució de l’alumne, conèixer com s’aplica el que s’ha après a casa, avisar si falta a classe, etc.

Aprendre és descobrir que alguna cosa és possible.

¿Començem?